Menu
Your Cart

Παντζάρια

Παντζάρια
Παντζάρια

Τα παντζάρια αποτελούν σημαντική πηγή σιδήρου, για αυτό είναι ένα δημοφιλές λαχανικό μεταξύ των χορτοφάγων και όχι μόνο.
Το παντζάρι καταναλώνεται μαγειρεμένο ή ωμό. Φανταστείτε ένα κόκκινο ριζότο, μια ροζ ομελέτα, μια γευστική σαλάτα ή ένα ωραίο συνοδευτικό. Λόγω του έντονου χρώματος του και της ιδιαίτερης γεύσης του, το παντζάρι τα κάνει όλα δυνατά!

1.25€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Νίκος Τσομπάνογλου

Value
Price
Ετικέτες: παντζάρια