Μια εύκολη παραλλαγή της συνταγής πέστο με μαΪντανό 


Yλικά 

1 ματσάκι μαϊντανός με τα κοτσάνια χοντροκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο σε κομματάκια βρασμένη για ένα λεπτό

4 κουταλιές σούπας καρύδια

1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο

1 κουταλιά σούπας ξύδι ροδιού 

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 

αλατοπίπερο

Γραβιέρα προαιρετικά ή νιφάδες διατροφικής μαγιάς

 

Εκτέλεση

Όλα τα υλικά πολτοποιούνται στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το λάδι σταδιακά ώστε το μείγμα

να αραιώνει και να μην κολλάει. Χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο φυλάσσεται στο ψυγείο 

σε βαζάκι. 


Ingredients 

1 bunch of chopped parsley 

1 clove of garlic boiled for one minute in water

4 soup spoons of walnuts

1 soup spoon of balsamico vinegar 

1 soup spoon of pomegranate vinegar

1/2 cup of olive oil

salt & pepper 

Optional graviera cheese or nutritional yeast flakes

 

Preparation 

We put the ingredients in a food processor. We add the olive oil gradually

so that the mix is thick and fluid.  We serve fresh and store any extra in a jar

in the refrigerator.