Σε μία εποχή που ψάχνουμε λύσεις για να προστατεύουμε το περιβάλλον και την υγεία μας, η διατροφή έχει πρωτεύοντα ρόλο στην αναζήτησή μας. Ένα μοντέλο διατροφής που ταιριάζει στο ανθρώπινο είδος, είναι αυτό που χτίζεται γύρω από ανεπεξέργαστα σιτηρά, όσπρια, εποχιακά και ντόπια λαχανικά και φυσικά προϊόντα ζύμωσης. Η αποφυγή τεχνητά επεξεργασμένων και χημικά εμπλουτισμένων τροφίμων, όπως και συντηρητικών, είναι μία συνήθεια που επιβραβεύει την υγεία μας,την βιοποικιλότητα του μικροβιόματός μας και την προστασία της καλλιεργήσιμης γης. Εάν συνδυαστεί με την αποφυγή πλαστικών μίας χρήσης και χημικών απορρυπαντικών για το πλύσιμο των πιάτων, τότε η διατροφή μας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο στην διατήρηση της αρμονίας γύρω μας.


Η Μακροβιοτική διατροφή είναι το πλέον φυσικό μοντέλο διατροφής που χαρίζει πλούσιες γεύσεις με ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων.

Μάθε περισσότερα για το πως να ακολουθήσεις έναν γευστικό και υγιεινό τρόπο διατροφής την Τετάρτη 17/7, στις 6:30μμ στο Μποστάνι! Θα αρχίσει την προγραμματισμένη ώρα. 


Ομιλητής: Σταύρος Καραγιλάνης (ONE Project: www.oneproject.gr)