Τι καλύτερο από το να μαγειρεύουμε για τους αγαπημένους μας συνταγές με ποιοτικά υλικά και υπέροχη γεύση!

Για αυτές τις γιορτές το Μποστάνι σας προτείνει μία συνταγή μούρλια. Είναι μία πρόταση της Μποστανιώτισσας, Αναστασίας Κουμίδου, την οποία και ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη ιδέα!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
1 γλυκοπατάτα 
Λίγα φρέσκα μανιτάρια 
Ρόκα & Σπανάκι 
1 αυγό  
Αλάτι, πιπέρι, παπαρουνόσπορο 
& λάδι 

Παρασκευή:
Ψήνουμε τη γλυκοπατάτα ολόκληρη με λίγο λαδάκι σε ένα φορμάκι μέχρι να μπορέσει να μπει το πιρούνι στην ψίχα της, αλλά όχι να γίνει πουρές. 
Χρειάζεται περίπου ένα 20λεπτο στους 180 βαθμούς. 
Αμέσως μετά τη βγάζουμε και την κόβουμε στη μέση. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, παπαρουνόσπορο, και ένα αυγό με προσοχή έτσι ώστε να ισορροπήσει πάνω στην ψίχα της πατάτας. 
Ψήνουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι για περίπου 15 λεπτά. 
Βάζουμε στο πιάτο την πατάτα με το αυγό και τα μανιτάρια και τα σερβίρουμε συνοδευτικά με δροσερή ρόκα κ φύλλα από ωμό σπανάκι. 

Καλή σας όρεξη!