Menu
Your Cart

Μποστάνι Νέα

04 Jun Φαρινάτα (vegan ομελέτα) με ρεβυθάλευρο
0 173
Στην Ιταλία, στην περιοχή της Γένοβας, το πιο διαδεδομένο “junk food” είναι η farinata. Μια ομελέτα ουσιαστικά με ρεβυθάλευρο. Οι παραλλαγές είναι πολλές και η φαντασία σε κάτι τέτοιες συνταγές μπορεί να μας οδηγήσει σε πολύ γευστικά μονοπάτια. Σας π..
28 May Ριζότο με αποξηραμένα μανιτάρια Σιτάκε
mp0$t@n!Adm1n 0 56
Υλικά 1 κρεμύδι ξερό2-3 σκελίδες σκόρδο 600 ml νερό ή κρασί250γρ ρύζι αρμπόριο ή λαίς (καρολίνα)1 πακέτο αποξηραμένα μανιτάρια σιτακεΕλαιόλαδοΆνηθοςΑλάτι, πιπέριΠροαιρετικά βούτυρο, γραβιέρα Διαδικασία 1.Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα πο..
27 May Παραγγελίες & Παραδόσεις | Μάιος - Ιούνιος 2020
mpstn@dm1n 0 623
Παραγγελίες μέχρι Δευτέρα βράδυ ➤ Παραλαβή Τετάρτη ⏱ 17:00-20:00 από τη Δημοτική αγορά Κυψέλης ➤ Φωκίωνος Νέγρη 42 Παραγγελίες μέχρι Πέμπτη βράδυ ➤ Παραλαβή Σάββατο ⏱ 12:00-14:00 από το Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνα ➤ Μοναστηρίου 140 & Τηλε..
13 May Τετάρτη 13 Μαΐου και κάθε Τετάρτη 4-8μμ το Μποστάνι επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
0 128
Ήρθε επιτέλους ο καιρός της συνάντησης! Λαμβάνοντας τις αναγκαίες προφυλάξεις σας προσκαλούμε και πάλι από κοντά στο Μποστάνι. Μια ζωντανή αγορά μικρών καλλιεργητών που παράγουν κοντά στην Αττική, με σεβασμό στη γη και το περιβάλλον.  Κάθε Τετάρτη 4-..
24 Mar Σπιτική Πραλίνα από ρεβύθια του Ζαννή Ζουγανέλη, alternATE
0 200
Μια ανατρεπτική συνταγή για ένα σοκολατένιο άλειμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους.  Υλικά:1 κούπα βρασμένα ρεβύθια2-3 κ.σ. ωμό κακάο 1/2 κούπα ρόφημα φουντουκιού (ή άλλο φυτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης) 1/2 κούπα πετιμέζι (ή βύνη ρυζιού) 1 κ.σ. ..
28 Feb Ποιοι είναι οι καλλιεργητές; Γνωρίζουμε το Χρήστο Δάλλα
mpstn@dm1n 0 105
Ο Χρήστος Δάλλας καλλιεργεί βότανα και τα μετατρέπει σε αιθέρια έλαια, ανθόνερα και ξηρά βότανα.Η φιλοσοφία του είναι: "Εργαζόμαστε μαζί με τη φύση, όχι ενάντια." Ως καλλιεργητής δημιουργεί τη σχέση με τη φύση,και πιστεύει ότι κάθε άτομο έχει μια θέσ..
27 Feb Συνταγές Γευσιγνωσίας Πέστο μαϊντανού
mpstn@dm1n 0 95
Μια εύκολη παραλλαγή της συνταγής πέστο με μαΪντανό Yλικά 1 ματσάκι μαϊντανός με τα κοτσάνια χοντροκομμένο1 σκελίδα σκόρδο σε κομματάκια βρασμένη για ένα λεπτό4 κουταλιές σούπας καρύδια1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο1 κουταλιά σούπας ξύδι ροδιού 1/2..
26 Feb Απόσταξη αιθέριου ελαίου από το Δεντρολίβανο
0 124
Η απόσταξη αιθέριου ελαίου από τα φυτά είναι μια μακραίωνη μέθοδος. Tα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία, στην γεωργία και στη διατροφή. Ο Χρήστος Δάλλας παράγει αιθέρια έλαια εδώ και 4 χρόνια. Θα μας δείξει ζωντανά τη μέθοδο της απ..
04 Feb Φακές με σπανάκι
0 128
Φακές με σπανάκι Υλικά250 γραμμάρια φακές 350 γραμμάρια σπανάκι 1 ξερό κρεμμύδι 2-3 χλωρά κρεμμύδια 1-2 σκελίδες σκόρδου Λίγο κύμινο & μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι κατά βούληση Για να γίνει το πιάτο πιο ελαφρύ και να αποφύγουμε το τσιγάρισμα στο σκόρδο ..
03 Feb Μποστάνι - Ο Αγρός οργανικής και φυσικής καλλιέργειας Αξιόκερσα
0 151
Ποίοι είναι οι καλλιεργητές; Ο Νικος Τσομπάνογλου καλλιεργεί εδώ και 15 χρόνια με τις μεθόδους της φυσικής και οργανικής καλλιέργειας. Έχοντας δοκιμάσει καλλιέργειες στην περιοχή της Εδεσσας, στο κτήμα του Παναγιώτη Μανίκη, τώρα βρίσκεται στο όρος Πα..
01 Feb Ωράριο Λειτουργίας Φεβρουαρίου 2020
0 380
Το Μποστάνι και οι φίλοι του, θα είμαστε μαζί τον Φεβρουάριο περισσότερες μέρες, Τα ραντεβού μας είναι: Όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου, 9:00-15:00. Τις Τετάρτες του Φεβρουαρίου, 16:00-20:00 ..
20 Jan Βιβλιοπαρουσίαση & συζήτηση «Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων».
0 222
Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα Βιοκαλλιεργητών Αττικής: Με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου «Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων», του διεθνούς κύρους και πολύπειρου Αυστραλού βιοκαλλιεργητή Andre Leu, τ. προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)