Menu
Your Cart

Μαρούλι Αργολίδας [Bio]

Μαρούλι Αργολίδας [Bio]
Μαρούλι Αργολίδας [Bio]

Μαρούλι Αργολίδας βιολογικό.

Το μαρούλι τρώγεται ωμό, σκέτο ή σε σαλάτες αλλά και μαγειρεμένο(φρικασέ).

Η άνθηση του μαρουλιού γίνεται σταδιακά και οι καρποί του βγαίνουν 10-15 μέρες μετά την άνθηση. Τα μαρούλια πολλαπλασιάζονται με σπόρο. Η σπορά γίνεται σε φυτώρια και σε 15 περίπου μέρες τα φυτάρια είναι έτοιμα για μεταφύτευση.

1.00€

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Δήμητρα Τσακίρη

Value
Price
Ετικέτες: Μαρούλι , Τσακίρη