Τα παντζάρια αποτελούν σημαντική πηγή σιδήρου, για αυτό είναι ένα δημοφιλές λαχανικό μεταξύ των χορτοφάγων και όχι μόνο.Το παντζάρι καταναλώνεται μαγειρεμένο ή ωμό. Φανταστείτε ένα κόκκινο ριζότο, μια ροζ ομελέτα, μια γευστική σαλάτα ή ένα ωραίο συνο..
Φασόλια μεσόσπερμα ντόπιας ποικιλίας, λεπτόφλουδα, ευκολόβραστα.Καλλιεργούνται χωρίς την χρήση χημικών σκευασμάτων. Μετά την συγκομιδή, γίνεται ξήρανση, σποροκαθαρισμός και στη συνέχεια αποθήκευση σε ψυκτικό θάλαμο για την αποφυγή ανάπτυξης εντόμων.Τ..